Livet

Blogging er vejen frem!

Anne-Grete Belmadani, Journalist og proffesionel blogger, har skrevet disse gode råd hos Jobindex og hun har jo evig ret! Jeg selv kom ret sent i gang med at blogge og er stadig i min spæde start, men ikke desto mindre føler jeg mig godt tilpas med det.

Det er helt klart et medie der er værd at beskæftige sig med, for med tiden skal det nok vinde frem. Jeg har været så heldig at være i praktik hos Anne-Grete og har desuden været assistent på et af hendes nylige foredrag omkring blogging. Fantastiske foredragsholdere som Thomas Bigum, Rikke Nørdum Sonne, Allan Ohms og Mikael Colville-Andersen fortalte om både brugen af Facebook og omkring det at blogge. En spændende aften med masser af gode råd og gode spørgsmål fra deltagerne.

Det er jo meget forskelligt hvordan du bruger din blog, og hvordan din måde at skrive på, er. Hvad er det du gerne vil have frem? Som Anne-Grete skriver, så kan du bruge din blog som et “levende” cv i forhold til kommende arbejdsgivere. For mit eget vedkommende lige nu, handler det nok mest om at få sat ord på de ting jeg oplever, både som ledig og som jobsøgende, i en tid hvor det kan være svært at få “hul” igennem. Jeg synes jeg får brugt min tid fornuftigt – jeg deltager på workshops indenfor personlig udvikling, går til foredrag om Blogging, er i praktik forskellige steder hvor jeg kan suge endnu mere viden til mig. Senest har jeg været hos Pia Beck Rydahl og Hverdagens Helte i Hillerød, og inden længe afslutter jeg min funktion som assistent på Teenpower, hvor jeg har været så fantastisk heldig at møde nogle skønne unge mennesker, som virkelig har noget power.

Næste spændende foredrag jeg skal til, bliver hos Ungdomsproblemer hvor jeg skal høre lidt om deres måde at arbejde med unge på. Det glæder jeg mig rigtig meget til, da jeg stadig har en tro på at jeg en dag skal arbejde med unge. På hvilken måde det bliver, ved jeg endnu ikke, men netop derfor er jeg ude og lytte til andre som virkelig gør en forskel. Nogle som netop også lytter til de unge og som formår at skabe dialog.

På sigt håber jeg, at kunne blive frivillig coach-træner for coaches under uddannelse hos Mindjuice, hvor jeg selv er uddannet fra. At kunne være træner ville være udfordrende og vældig inspirerende, og jeg er ikke i tvivl om at det kunne give mig rigtig meget. De har desuden også lige lavet en uddannelse for unge, Young Rolemodel, som kunne være spændende at være med på næste år, som træner.

Tirsdag skal jeg en tur ned på Stengård Skole og snakke med Chefen for Familieafdelingen – det er via min nabo Helene Persson, at jeg er nu kan komme i snak med hende omkring virksomhedspraktik. Er spændt på hvad det bringer med sig.

Anja


En kommentar

  • Helene Persson

    Kære Anja,

    Jeg synes at det er dejligt, at du er begyndt at grifle løs på din egen blog ;o) Tillykke med den!

    Hvis I andre vil læse nogle andre hverdagstanker fra en anden ledig på jobmarkedet, så er I mere end velkomne til at følge min blog her http://helenesmissionjob.blogspot.com/ og bidrage med kommentarer.

    Mange hilsner fra Helene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.