Livet

Bliv Flyvefærdig Blogger

Vil du gerne blogge?

Jeg har savnet at være her på bloggen, men med fuld knald på nyt arbejde, som jeg elsker, så har det været svært at finde tid til dette lille fristed. Og det er faktisk et fristed som jeg nyder at være på. Her kan jeg få fortalt lidt om mine små projekter, og dem har der egentlig også været en del af i de sidste par måneder – jeg har malet møbler herhjemme, der er gang i mit Projekt Sund igen og vi har en masse i gang med forbedring af huset osv….så der er egentlig nok at skrive om.

Men det jeg vil skrive om i dag, er faktisk om et kursus jeg har været på – et kursus i at blive Flyvefærdig Blogger. Nu har jeg været blogger i nogle år efterhånden men dette kursus var jeg med på, for at give en hånd med, til de 6 nye Bloggere som nu er klar til deres rejse ud i Blog-livet.
Kurset er udbudt af BlogAkademiet, som er drevet af Anne-Grete Belmadani og Kim Hilding. BlogAkademiet gik i luften 16. september og allerede nu er de første 6 bloggere klar….og der er flere kurser at tage af. Tjek dem gerne ud og se om ikke der er noget for dig. Næste kursus er om SEO d. 27 oktober, og hvis der er noget der er guld værd at vide noget om, så er det SEO.

Anne-Grete har været blogger i mange år nu og har vildt meget erfaring. Hun driver desuden CPH Blonde, som du måske allerede har stiftet bekendskab med. Anne-Grete er så skrap til SEO og til at få sin blog ud i den store vide verden, at hun blev kontaktet af selveste CNN?! Du kan se hendes indlæg om interviewet her – hun fik dem med på tur til Christiania og gav sit interview der….det er nu rimeligt cool alligevel!

Efter det her kursus, fik jeg lidt blod på tanden igen, til at blogge. Den der følelse af at have en masse på hjerte som skal ud…og så har jeg jo alle muligheder her.

Jeg fik taget lidt billeder til Anne-Grete da vi var på kursus, og du får lige lidt snapshot´s her:

Flyvefærdige bloggere

 

Der poppes champagne

 

Der skåles

 

Ses vi derude i Bloggerland?

Anja

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.