Livet

Anne lærte mig om The Desire Map

The Desire Map v/Anne Goncalves

Vi mennesker udvikler os hele tiden, i en eller anden grad. Vi oplever sorger og glæder som fører os ned af nogle veje vi måske ikke lige havde regnet med. Vi finder vores ståsted midt i det som florere omkring os, og selvom det kan føles svært eller hårdt ind i mellem, finder vi som regel ud i den anden ende.

Undervejs sker der en udvikling i os, vi gør os tanker og beslutter måske at det næste gang skal være anderledes. Eller måske er der tanker om, at der er noget vi selv kan gøre anderledes.

Rainbows and stars

Jeg elsker at blive lidt udfordret når det drejer sig om udvikling eller læren af noget nyt. Derfor var jeg også med på The Desire Map d.3 oktober, hos Anne Goncalves, som har Amame.dk hvor hun tilbyder yoga, meditationer og ikke mindst workshop med The Desire Map. The Desire Map er udviklet af Danielle LaPorte, et holistisk redskab der kan hjælpe dig med at afklare hvad du virkelig ønsker dig her i livet. Ikke dårligt, vel?

Det var en super skøn oplevelse. Stille og roligt kom vi hver især nærmere vores kernefølelser. Følelser som er vigtige at kende til, når der skal træffes nogle beslutninger som er vigtige for os selv. Anne formåede at få skabt den ro og tryghed, som gjorde, ihvertfald for mig, at jeg kunne mærke de følelser – sætte ord på dem og fornemme dem. Vi lavede skønne guidede meditationer, og Anne har en dejlig rolig stemme, som får dig til at slappe af.

Lotusblomst

Anne, er så vidt jeg ved, den eneste som tilbyder workshop i The Desire Map, herhjemme og jeg kan kun anbefale det. Jeg har været på mange kurser og workshops efterhånden, og alle er nogle jeg har nydt godt af, men her kom jeg endnu dybere ind på mine kernefølelser. Det fløj rundt med skønne ord i lokalet, og alle blev vi inspireret af hinanden. Ord vi ikke lige selv havde tænkt på eller nye ord som man ikke lige kendte til.

Min intention med denne workshop, var at mærke efter – finde mine “ord”. De ord som jeg skal bruge i min hverdag, og kalde frem, når jeg skal tage beslutninger. De har været brugt nogle gange, allerede nu, og de kommer stille og roligt ind under huden på mig. Det er ikke helt så nemt som jeg først havde forestillet mig, men øvelse gør mester. Med tiden bliver det noget som jeg vil bruge oftere og oftere.

Shanti Room Desire Map

Yoga og afslapning hos Anne Goncalves

Today is the best day ever

Vi blev alle bedt om at medbringe en ting som betød noget for os – en ting som skulle ligge på det fælles alter som blev skabt. Jeg havde valgt min lille røde pose, som Pia har haft med hjem fra Indien til mig. Den indeholdt min lille ugle, min indiske halskæde og et par krystaller. Disse ting tog Pia med hjem, som gave til mig, og de har betydet meget for mig. Jeg har dem med mig, når der er noget særligt jeg skal, så derfor skulle de også med her.

Min elskede halskæde fra indien

The Desire Map er et skønt stykke værktøj til min “værktøjskasse”, og jeg vil gøre mit allerbedste for at få det godt ind i mine egne rutiner, og beslutninger som jo skal tages hele tiden. Jeg er ikke færdig med at lære overhovedet, og jeg kan kun anbefale dig at kigge nærmere på denne workshop – du kan læse om næste forløb og dato HER <3

Nu vil jeg tage et kig i mine fine noter fra dagen, og sende en tanke til Anne. Mit armbånd som jeg fik af hende, da dagen var omme (vi fik alle et), sidder stadig på min arm, og den dag det falder af, er det tidspunkt hvor min intention er opfyldt. Så jeg venter spændt på at det sker 🙂

Du kan læse meget mere om Anne og The Desire Map lige HER!

Min intention

Kram fra

A


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.