Livet

Amazing Skincare ansigtsbehandling

Rigtig godt nytår. Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år. Måske har du nogle nytårsfortsætter eller nogle ting som du ønsker at gøre for dig selv, og hvis du har det, så læs med her hvor jeg fortæller dig om min oplevelse hos Amazing Skincare, som jeg besøgte midt i december.

I forbindelse med min fødselsdag i december, var jeg så heldig at få en behandling hos Amazing Skincare i Hillerød. Jeg er ikke god til at bruge den slags “forkælelses-tid” på mig selv, og jeg glædede mig som et lille barn, til at skulle nusses om.

For det første, så er Søs som har klinikken (som du ser herunder), utroligt sød og tager god imod en, i sekundet du træder ind i den lille hyggelige klinik. Klinikken ligger lidt gemt, inde i en lille smøge lige ved Torvet, hvor der så til gengæld er frit udsyn til Frederiksborg Slot.

Søs Streander

 

Søs gennemgik min hud og da den var tør og lidt slidt i det, skulle den tilføres fugt. Hun kunne konstatere at jeg har pigment-forandringer i siderne og mine rynker er godt på vej (oh my, oh my!). Søs var meget grundig og fortalte hele vejen igennem, hvad hun så og hvad hun kunne gøre for at hjælpe på den manglende fugt og de fine linjer der er kommet for at blive.

IMG_5457

 

IMG_5450

 

Ja her ligger jeg så med huden renset og klar til at blive nusset om i 1½ time – fantastisk, intet mindre.

Jeg fik en Oxygen lift-behandling – DermaOXY, læs beskrivelsen herunder:

“DermaOXY – oxygen lift behandling hos Amazing Skincare giver din hud ny glød og vitalitet og udjævner rynker og linjer. Huden bliver fast og sund at se på.

DermaOXY oxygen lift er baseret på koncentreret ilt, hvor en specielt udviklet serum uden parabener boostes på huden ved hjælpe af en airbrush. Den koncentrerede ilt sammen med serummet bevirker, at det presses ind i huden og giver et naturligt løft.”

Resultatet som kommer ud af det: “Holder huden ung, udvisker rynker og linjer, giver vitalitet og ny glød til huden, øger huden elasticitet og forbedre hudens udseende, øger fugtbalancen og giver et markant løft med det samme. Virkning efter kun 20 minutter.”

Det føltes lidt koldt og prikkende i starten da hun gik i gang med airbrush-maskinen, men hurtigt gik det over til at føles forfriskende og friskt.

Vi tog billeder før og efter, og jeg synes godt jeg kan se at de mine rynker er blevet lidt mindre, knapt så dybe i fugen. Det var så skønt at mærke huden så frisk og sprød. Det var længe siden og især her ved årstidernes skiften, mærker jeg at min hud mangler fugt eller bliver stram.

IMG_5447

IMG_5456

Det øverste billede er før og det nederste er efter. Linjerne omkring mine øjne og min mund er reduceret, blevet finere.

Jeg fik prøver med hjem på de produkter hun havde brugt, så jeg kunne fortsætte lidt derhjemme. Det var forkælelse og nydelse, og jeg er super glad for at Søs tog sig så godt af mig. Kan klart anbefales.

Jeg kan se på Amazing Skincare´s facebook side, at Søs kører et januar tilbud med god rabat på Oxygen Lift behandlingen…så måske det var noget for dig?

Herfra er der kun at ønske dig et skønt 2014, måske med mere forkælelse i vente 🙂

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.