Livet

Lorna Jane og en give-away

Jeg undskylder lige på forhånd for at være gået i ferie-mode…..derfor har mit indlæg først fundet vej hertil nu.

Jeg lovede jo en lille give-away og den kommer nederst i dette indlæg. For jeg vil først rigtig gerne fortælle om besøget hos Newes (New Energy Sportgroup) i Lyngby, nærmere betegnet ved Gl.Lundtoftevej 3b – i et lokale i den gamle klædefarbrik. Skønne omgivelser at have et showroom i og Carina, som har Newes sammen med sin mand, tog da også rigtig godt imod alle os tøser fra Shine like a STAR.

IMG_2105

Jeg går egentlig ikke så meget op i design og stil på mit sportstøj, men jeg må indrømme at disse skønne ting fra Lorna Jane var virkelig fede og sikke flotte farver! Kvaliteten på tøjet var også virkelig lækker – der bliver ikke sparet på det og det oser langt væk af stil. De tilbyder sportstøj til kvinder lavet af kvinder, og det ses tydeligt….For Lorna Jane er det et must at føle sig godt tilpas i deres tøj.

Hos Newes har de også hullahop ringe fra Hoopnotica, og det var noget der skulle prøves af….det er godt nok mange år siden jeg har prøvet en traditionel hullahop, men jeg kunne da lidt endnu, se bare….

IMG_2108

IMG_2104

Altid lidt sjovt at få lov at lege lidt, og der blev da også grinet lidt og selvfølgelig taget billeder. I dag kan man simpelthen gå til “hullahopping” – det hedder Hoop Fit og Hoop Dance, og der kan fåes dvd´er til formålet hvis man ønsker at gøre det derhjemme istedet for. Den ene af ringene kunne skilles ad, så den var til at pakke helt sammen og tage med, men det smarte var også at den så kunne gøres lidt mindre så den kunne passe til et lidt større barn f.eks. Meget smart, synes jeg.

Vi var alle heldige at modtage en fin gave i form af et Power Balance Silicone Armbånd  – et silikone armbånd som bruges af atleter over hele verdenen. Det kan forbedre din balance, din styrke eller din smidighed når du har det på. Det skal da prøves af, og så håber jeg det giver lidt til min yoga eller til mit løb.

IMG_2103

Jeg var også heldig at få en give-away til en af mine læsere….nemlig en træningselastik som kan bruges til at styrke dine muskler. På denne video de har lavet, kan du se alle de øvelser som du kan lave med denne ene elastik – det er helt utroligt.

IMG_2302

Alt du skal gøre for at være med i denne give-away er, at du….

“synes godt om” vores Shine like a STAR-side her

“synes godt om” Lorna Jane´s facebook-side her

og sidst men ikke mindst, at du gerne vil følge min side her på bloggen via Bloglovin – så vil jeg blive meget glad, og hvem ved…måske kommer der flere give-aways og gode tips og ideer, som du ikke vil gå glip af.

Skriv en kommentar her på bloggen, og så trækker jeg lod om give-away på fredag kl.12 blandt alle der har skrevet kommentarer….held og lykke til hver og en af jer.

Psst…vi fik også lov at skrive et par statements på deres skabe dernede, og mit favorit-citat fik en plads….tak for det <3

IMG_2100

God sommer i det skønneste vejr..

Anja

SÅ ER VINDEREN FUNDET, UD FRA DEN GAMLE MÅDE AT TRÆKKE LOD PÅ…..EN SEDDEL I EN HAT! TADAAA…SISSE, DU HAR VUNDET DET FEDE MSD-ELASTIK BÅND…HÅBER DU BLIVER RIGTIG GLAD FOR DET.

IMG_2406

IMG_2407

IMG_2408


8 kommentarer

 • Mette

  Super fedt indlæg, og det er altid dejligt at føle sig godt tilpas i sit trænings dress. Er da virkeligt en butik jeg skal besøge.

 • Marianne "mary"pedersen

  Hey søde Anja:)
  hvor er det fedt, at jeg kan følge med i, alt hvad du oplever her på
  Afstand 🙂 jeg synes, du er fantatisk og modig, at du “tør” dele alt, hvad du gennemgår, både godt som skidt, med os;) jeg beundre dig meget, at du er så vedholdende i din nye livstil;)
  Stort knus

 • Anja

  Tusind tak, Marianne <3 Dejligt at du følger mig-det betyder meget. Det er jo lidt som en dagbog, som blot er åben for alle 🙂

 • Anja

  Ja det er super skønt tøj de har dernede, så det er er besøg værd. Hvor er det dejligt, du følger mig her på bloggen 🙂

 • Anja

  Tak Sisse, det er fedt du følger med 🙂 Er lille kærligt spark, er aldrig af vejen. Jeg blev selv lidt overrasket over hvor mange forskellige øvelser man kunne lave, så nu skal jeg har gang i min egen!

 • Anja

  Det lyder da som en god ide, Sisse. Jeg har selv elastik i gul. Lad os se hvad vi kan finde ud af.
  Tillykke med den ihvertfald 🙂

  Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.