Livet

21 dages kærlighedsmission med Rebekkah Leve

21 dages kærlighedsmission

Ved et tilfælde faldt jeg over en opdatering fra Rebekkah Leve, hvor hun skrev at hun ville lave en 21 dages kærlighedsmission med fuld fokus på Kærlighedshjørnet i ens bolig.

Jeg kendte ikke meget til Feng Shui og hvordan det egentlig virker/påvirker ens bolig og mig som menneske, men jeg valgte at sende en mail anyway, så jeg kunne komme med på “toget”, og jeg må sige at jeg er fantastisk glad for at være en del af gruppen på FB, for HOLD DA OP en masse gode tips fra Rebekkah og fra de andre.

Hearts and glitter
Billedet er lånt fra Rebekkah´s side

 

Kærligheden er nøgleordet

 

Et af mine nøgleord for 2014, er netop Kærlighed, og det virker som om jeg tiltrækker det på flere planer nu og denne “mission” er en af brikkerne i mit puslespil.

Jeg er gået ud fra Bagua-kortet fra Rebekka´s side og du kan også selv, helt gratis, downloade det hvis du skulle få lyst til at dykke mere ned i det. Én ting er sikkert – jeg er blevet grebet af det. Det er helt nyt for mig, og det giver en god følelse indeni at kigge på hvordan det hele er indrettet, og hvor der kan justeres.

Vil du også med på Kærlighedsmission?

Hvis du tænker det lyder spændende med denne mission, så er der en ny mulighed på Rebekkah´s side her. Der er åben for tilmelding frem til 20. februar. Jeg er i hvert fald spændt på at se hvad det ændrer hos mig/os/hjemmet og ikke mindst kærligheden i mit liv.

I´m on a mission…..are you?

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.