Livet

11 måneder er der gået nu!

Wow…men det er den tid der er gået, siden jeg skrev mit sidste indlæg her på Hverdagsdrømme! Det er jo lidt vildt, men der er en helt speciel grund til det….jeg har nemlig fået fulgt en af mine egne hverdagsdrømme til dørs, og er gået selvstændig 100%!

Jeg valgte at følge min egen drøm, og gå all in. Navnet på mit hjertebarn er:

Social Media by Heart

Historien bag kommer her

I december 2015 sad jeg med min kære veninde Annemarie og vi talte om alt muligt mellem himmel og jord, og jeg sad og funderede over et navn til den virksomhed, jeg gerne ville starte i 2016, når mine dagpenge ville slippe op.
Jeg ville gerne arbejde med de sociale medier, men vidste ikke helt hvad det skulle indeholde.

Midt under samtale og kaffe, lander der lidt af et navn…først noget med So Me, så kom der by Heart ind over og så blev der ellers kigget på domænenavne, for det var jo med at få fat i det rigtige navn, så jeg kunne købe mit domæne.

Social Media by Heart….var det taget?

NEJ! Jubiiiii

Nu kunne jeg eje mit navn, uden at ane hvad det skulle bruges til, men det var mit og det føltes godt!

Jeg havde sat i kalenderen, at det skulle fejres, når jeg ikke længere var en del af dagpenge-systemet, for det holdt mig også lidt fanget i en falsk tryghed.

20. marts var en skilledag for mig – nu var jeg 100% på egen hånd.

Mit firma var stadig ikke helt i gang, for jeg var stadig ikke helt sikker på, hvad det skulle indeholde helt konkret – jeg var lidt bange for at sætte ord på…tvivlen kom på de mest uventede tidspunkter…havde jeg nu taget det rigtige valg?

JA

Det

Havde

Jeg!

Men jeg var stadig i tvivl, selvom det føltes så godt i mit hjerte.

Skal jeg være PA?

Jeg begyndte så småt at lave noget PA arbejde for nogle skønne kvinder, som kunne bruge noget af min hjælp i forhold til de sociale medier…det banede vejen og gav mig en tro på, at der var brug for noget af det jeg kunne.

En sommer dag var jeg til fødselsdag hos Frejamay November (du kender hende måske som Anne Deppe), men her mødte jeg Lone Rasmussen, stifter af Karmaklubben.
Vi talte kort om løst og fast, og jeg nævnte, at hun da kunne ringe en dag, hvis hun fik brug for en som mig.

Det blev august, sidst i august, og pludselig en dag ringede telefonen….det var Lone 🙂

“Du sagde jeg måtte ringe, hvis jeg en dag havde brug for hjælp….det har jeg nu!”

Sådan startede min tid som PA og eventkoordinator for Lone og for Karmaklubben.
Startede med nogle timer hver uge, men hurtigt blev det til mere, og i dag, er jeg en stor del af Karmaklubben og alt hvad der rør sig i den, og det er jeg vildt glad og taknemmelig for.

Så det var historien om min egen rejse, og om hvorfor der er har været så stille på Hverdagsdrømme <3

Du skal være så velkommen til at kigge ind ovre hos Social Media by Heart eller på Facebook. Jeg deler lidt guldkorn ind i mellem derovre, og her kan du også altid spørge til råds, og så vil jeg gøre mit bedste for at svare.
Og kan jeg ikke selv svare, så kender jeg sikkert en der kan!

Vil du læse mere om Karmaklubben, så klik blot her: Karmaklubben

Frejamay November laver også en fed blog, og hun er lidt af en Kick-Ass woman, som jeg elsker at have i mit netværk – tjek hende ud her: Frejamay November

Tak fordi du læste med, og smid gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål til noget…indtil da, så må du have det rigtig godt, og jeg lover, at jeg ikke er så længe væk nu 🙂

Make it Grand!

Anja


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.