Femina Live 2013 og Ditte Vallø som vandt Blog prisen

Som ambassadør for Shine like a STAR havde jeg fået billetter til Femina Live 2013, og jeg havde virkelig glædet mig til denne oplevelse. Det er jo en fed messe for kvinder, hvor  der er alt hvad hjertet begærer af dufte, cremer, sund mad og drikke.

IMG_4085

Marc Jacobs Dot

Vi var tre fra teamet derinde og vi fik snuset lidt til lidt af det hele. Især denne skønne duft fra mit ynglingsmærke Marc Jacobs faldt jeg for. Den duftede fantastisk og jeg var vild med de fine polkaprikker all over. Så bliver det ikke smukkere. Jeg elsker deres flakoner, for de er så super feminine og smukke. Har stadig mine tomme flakoner stående fordi jeg synes de er så fine.

IMG_4089

Jim Lyngvild var der med sin helt nye serie fra Raunsborg. Vi prøvede lidt af cremerne og duften var meget mild og lækker, og konsistensen var blød og ikke fedtende.

Dennis Knudsen var også forbi med sin stand hvor der var masser af frisører, stylister og makeup-artister. Han fremviste hvordan Moulding Mud Wax kan bruges i håret, og jeg var lidt solgt, da mit hår ofte klasker og er svært at sætte igen og igen i løbet af dagen. Jeg fik selv lov at få lidt i håret, og det overbevidste mig om, at den måtte jeg eje. Han havde selvfølgelig også sin nye bog med, som min kære datter Monique købte (og som jeg forhåbentlig må låne en dag).

IMG_4073

IMG_4196

IMG_4193

IMG_4189

Vi fik smagt chokolade, sodastream drinks, vitamin vand, frugt og blev forført at alverdens dufte fra skønne sæber og cremer.

IMG_4158

IMG_4160

IMG_4163

IMG_4165

IMG_4170

IMG_4178

IMG_4080

IMG_4180

IMG_4182

Da vi stod ved scenen hvor blog-priserne skulle overrækkes fra, kom Ditte Vallø gående og da vores blikke nåede hinanden, smilte vi begge, for selvom vi ikke havde mødt hinanden før (sådan helt “live”), ja så kendte vi hinanden via FB og blog. Der blev krammet og snakket en del. Ditte havde nemlig vundet prisen for det blog-indlæg som bevægede mest, og hun var i blandt de 700 som var med i konkurrencen om at vinde en af de fem priser…så STORT TILLYKKE herfra til dig Ditte…det er så velfortjent. Du kan se hendes blog her, som hedder Marilyns Closet.

IMG_4122

IMG_4119

IMG_4133

IMG_4095

Det er ikke sidste gang jeg er med på denne messe, for der er mange spændende ting at se og smage på. Vi nåede ikke at se alt og prøve alt pga tidspres, men sådan er det jo bare nogen gange.

Tak til Femina for en god messe.

Du må have den bedste dag 🙂

Anja


Skriv et svar